background
    
Bluza Dama Fleece Vaude Monviso II Cassis
475,00 lei
    
Bluza Dama Fleece Vaude Monviso II Dark Sea Uni
475,00 lei
    
Bluza Dama Fleece Vaude Rosemoor Halfzip Jumper Ecru
395,00 lei
    
Bluza Fleece Vaude Monviso Dark Oak
525,00 lei
    
Bluza Multisport Maloja Goldammer Long Sleeve Moss
459,00 lei
    
Bluza Outdoor Vaude Tesero Grey
525,00 lei
    
Colanti Maloja Antella midnight multi
396,00 lei
    
Jacheta Fleece Vaude Rienza III Khaki
580,00 lei
    
Pantaloni Dama Outdoor Vaude Strahcona II Black
630,00 lei
    
Pantaloni Dama Schi Tura Vaude Softshell Larice Cassis
895,00 lei
    
Pantaloni Dama Yoga Maloja SignoraM Moonless
385,00 lei
    
Pantaloni Iarna Maloja Aldeinm - Rosu Deep Sunset
2.265,00 lei
    
Pantaloni Maloja Khesar Ski Mountaineering moonless
770,00 lei
    
Pantaloni Maloja Raupel Multisport night sky blue
399,00 lei
    
Pantaloni Maloja Ringdrossel Nordic Night Sky
639,00 lei
    
Pantaloni Maloja Specht Ski Mountaineering Moonless
989,00 lei
    
Pantaloni Multisport Maloja Gedu Night Sky
399,00 lei
    
Pantaloni Outdoor Dama Maloja MankieM midnight
650,00 lei
    
Pantaloni Outdoor Dama Maloja MedinaM Chestnut
735,00 lei
    
Pantaloni Outdoor Maloja GaisiM moss
725,00 lei
    
Pantaloni Outdoor Maloja GoldthalerM midnight
725,00 lei
    
Pantaloni Outdoor Maloja MazzoneM midnight
675,00 lei
    
Pantaloni Outdoor Maloja SedrunM midnight multi
725,00 lei
    
Pantaloni Schi Tura Vaude Softshell Monviso Dark Sea
1.210,00 lei
    
Pantaloni Scurti Hybrid Maloja GoliatM moss
695,00 lei
    
Pantaloni Softshell Maloja Marcus Night Sky
890,00 lei
    
Pantaloni Softshell Maloja UlmusM moonless
975,00 lei
    
Pantaloni Termici Maloja RaupelM moonless
485,00 lei
    
Tricou Femei W AO TEE SLTRSWHTR
223,00 lei
    
Tricou Vaude Sveit Shirt, willow green
199,00 lei
-61%
Bustiera Fitness GoFit Attitude albastru
75,00 lei 190,00 lei
-61%
Bustiera Fitness GoFit Attitude mov
75,00 lei 190,00 lei
-61%
Bustiera Fitness GoFit Attitude negru
75,00 lei 190,00 lei
-61%
Bustiera Fitness GoFit Attitude verde
75,00 lei 190,00 lei
-56%
Bustiera Sport GoFit Ava Confort Medium Support albastru gri
75,00 lei 169,00 lei
-56%
Bustiera Sport GoFit Ava Confort Medium Support albastru inchis
75,00 lei 169,00 lei
-56%
Bustiera Sport GoFit Ava Confort Medium Support mov
75,00 lei 169,00 lei
-56%
Bustiera Sport GoFit Ava Confort Medium Support negru
75,00 lei 169,00 lei
-56%
Bustiera Sport GoFit Ava Confort Medium Support roz
75,00 lei 169,00 lei

Echipament Alergare pt. Antrenament? Îmbunatateste-ti rezistenta!

  Echipament alergare nu neapărat pentru profesioniști, pentru sportivii de performanță, ci pentru oricine are grijă de corpul său. Alergarea este reconfortantă, important este să începeți, este foarte simplu. Cu un echipament alergare complet, o pereche bună de pantofi de alergat, imbracaminte alergare stratificată, adaptată fiecărui anotimp, puteți ieși pe ușă și puteți începe - și o puteți face la aproape orice vârstă.
Alergatul este o modalitate excelentă de a vă ajuta să vă îmbunătățiți sănătatea inimii, să ardeți caloriile și să vă stimulați starea de spirit, printre multe alte beneficii. Înainte de a începe orice nouă rutină de exerciții, consultați medicul. Alergarea este o activitate fizică cu impact ridicat care poate pune stres suplimentar pe corpul tău. Asigurați-vă că articulațiile și corpul dvs. pot suporta impactul, mai ales dacă ați fost sedentar sau aveți alte probleme de sănătate. Alergatul este un sport individualizat, care va arăta diferit pentru toată lumea.

  Dar cu un echipament alergare de la GoFit, ales corect, poți crea o activitate relaxantă pentru trup și suflet. Sportivii știu că, pentru a deveni un alergător mai bun, trebuie să înregistrezi un număr de kilometri. Dar nu toate acele reguli sunt pentru cei care aleargă de plăcere. Vă puteți îmbunătăți performanța încorporând o rutină simplă de exerciții fizice în regimul de alergare pentru a vă consolida forța și rezistența.
Un antrenament care începe cu o serie de exerciții de încălzire, un echipament alergare, indiferent dacă vă pregătiți pentru un semimaraton sau doar alergați pentru distracție și sănătate. La fel ca în cazul oricărei activități aerobice, alergarea devine mai confortabilă atunci când aveți imbracaminte alergare care vă mențin corpul ventilat corespunzător. Opțiunile de imbracaminte alergare includ pantaloni, colanți, pantaloni scurți, cămăși, veste și jachete.

Vremea determină ce echipament alergare aveți nevoie pentru a vă menține confortabil

  Echipament alergare trebuie să fie în concordanță de fiecare dată cu vremea de afară. Așadar, atunci când cumpărați echipament alergare, trebuie să țineți cont de condițiile climatice. Pentru zilele calde, trebuie de imbracaminte alergare care ajută la eliminarea umezelii, să vă mențină răcoros și să vă protejeze de razele soarelui.
Pantaloni scurți, cămașă și șosete ar putea fi tot ce ai nevoie într-o zi călduroasă. Când temperatura scade, luați în considerare purtarea de imbracaminte alergare care să cuprindă pantaloni sau colanți, precum și o vestă sau o jachetă moale, dar nu uitați că vă veți încălzi odată ce vă veți deplasa. Versiunile izolate ale acestor articole sunt ideale pentru activitățile de iarnă. Nu uitați de cap și de extremități pentru confortul general. Când luați echipament alergare nu uitați să luați pentru vară o pălărie, iar pentru zilele răcoroase o căciulă de lână.

  Pentru exerciții pe vreme rece, este recomandată o pereche de mănuși respirante care absorb umezeala. Mănușile subțiri trebuie adăugate la un echipament alergare pentru vremea rece. Pentru a evita transpitația picioarelor este indicată purtarea de șosete de lână sintetică care elimină umiditatea. Iarna, această umiditate poate duce la picioare reci.
Evitați șosetele de bumbac pentru toate antrenamentele, cu excepția celor ușoare, din sala de fitness. Încercați să cumpărați echipament alergare cu mai multe buzunare. Căutați jachete cu buzunare, colanți, pentru a putea lua cu voi telefonul sau ceva mărunțiș. Este indicat să luați bluze și jachete încorporează o gaură pentru degetul mare în mânecă pentru a proteja mâinile de vreme rece. Un echipament alergare pentru vară este conceput special pentru a vă proteja pielea la soare. Pe lângă purtarea unei pălării și protecție solară, purtarea îmbrăcămintei SPF vă poate ajuta să reduceți riscul de cancer de piele.

Cu o imbracaminte alergare adecvată, un ritm și o respirație bună deveniți un alergător eficient

  Imbracaminte alergare pentru un sport individualizat. Alergatul va arăta diferit pentru fiecare în parte. Cât de des alergi, cât de departe sau cât de repede va depinde de motivația și obiectivele tale. Fie că sperați să vă formați sau să vă mențineți sănătoși, să fiți sociali, să vă distrați cunoașterea motivației vă poate ajuta să vă adaptați planul de alergare.
Vă întrebați oare de ce la imbracaminte alergare există mai multe straturi. Pentru a alerga confortabil, atât bărbații, cât și femeile ar trebui să poarte straturi de bază potrivite de imbracaminte alergare și forma corpului tău. Straturile de bază pentru echipamente alergare barbati sunt proiectate pentru a fi strânse. Acestea creează un al doilea efect de piele, oferind sprijin muscular, garantând căldura constantă și facilitând mișcarea. Sunt fabricate din materiale respirabile care elimină transpirația și reglează temperatura corpului. De altfel aceste echipamente alergare barbati sunt confortabile, penmițând mișcarea corpului.

  Când alergi, cel mai important lucru de făcut este să menții temperatura corpului constantă și pielea uscată, cu echipamente alergare barbati adecvate, indiferent de intensitatea sau lungimea alergării sau de condițiile meteorologice. Pentru a vă menține cald și confortabil atunci când alergați și, în general, asigurați-vă că purtați echipamente alergare barbati - un tricou sau un top din materiale respirabile.
Acesta elimină în mod eficient transpirația în timp ce vă faceți exercițiile, menținând pielea uscată. Deoarece alergarea este un sport în aer liber, este important să vă adaptați imbracaminte alergare în funcție de condițiile meteorologice, astfel încât să vă mențineți cald și să alergați confortabil. Cel mai important lucru este să mențineți o temperatură corporală bună pe tot parcursul alergării. O imbracaminte alergare respirabilă, izolatoare vă va păstra răceala și căldura corpului. Articolele de imbracaminte alergare izolatoare sunt realizate din țesături ușoare, ventilate, calde.

echipament alergare
imbracaminte alergare
echipamente alergare barbati
Afişare 1 - 48 din 65 (2 pagini)